Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Zařízení chalupy

ZAŘÍZENÍ CHALUPY

V chalupě jsou 3 samostatné ložnice s celkovou kapacitou a vybavením pro 9 osob. 

K dispozici jsou celkem 3 dětské postýlky, dvě jídelní židličky, přebalovací pult, dětská vanička, nočník, dětské sedátko na WC, dětská stolička.
Ložnice I. - útulná ložnice pro dva 
Ložnice II. - ložnice pro tři osoby s dětskou postýlkou 
Ložnice III. - prostorná ložnice pro čtyři osoby 

V objektu jsou tři sociální zařízení. 

Samostatné WC, umyvadlo, zrcadlo. 
                      Koupelna s WC, sprchovým koutem, umyvadlem, zrcadlem, koupelnovou skříňkou, stoličkou pro děti.                          Samostatné WC s umyvadlem v garáži.            

V chalupě je vstupní chodba s botníkem pro uložení obuvi. Dále hlavní chodba s věšákem na oblečení a zrcadlem.

V další části je prostorný obývací pokoj s velkou sedací soupravou, stolkem, komodou, televizí a čtecím koutkem. Mezi obývacím pokojem a kuchyňským koutem je prostorný jídelní stůl pro 9 osob. V komodě je spousta deskových her pro děti i dospělé, karty, knihy, atd.        

Kuchyňský kout je plně vybaven nádobím pro 9 osob. Je v něm prostorná lednice s mrazákem, myčka nádobí, sklokeramická varná deska, elektrická trouba, varná konvice a mikrovlnná trouba. 

V garáži je posezení pro 9 osob a je v ní k dispozici sportovní vybavení jako pálky na badminton, petang, míče, fotbálek, aj. Dále také košíky na houby, plátýnka na sušení hub a sušák na prádlo. Garáž je přes chodbu a schodiště propojena s obytným prostorem. V chodbě je další samostatné WC. V garáži je možné si zatopit v kamnech.

Na velkém oploceném pozemku chalupy jsou okrasné skalky a záhony, velká zastřešená pergola s krbem a grilovacím kamenem, dětské posezení, dětské herní prvky (houpačky, skluzavka, pískoviště, kolotoč, domeček), ruské kuželky, houpací lavice, trampolína a hlavně klid, pohoda a krásná Šumavská příroda.

        Veškerou fotodokumentaci najdete ve fotoalbu.

 

Facebook

Kontakt

Chalupa v Pěkné

+420 605 592 266

chalupavpekne@seznam.cz

Statistiky

Online: 2
Celkem: 88223
Měsíc: 968
Den: 29